cbradio.pl
Zobacz temat
cbradio.pl » Pozostałe » Przywitaj się
 Drukuj temat
witam
baaartez
Witam serdecznie jestem Bartosz mam 42 lata a na cb jestem od 13 roku życia. mieszkam w Ustce i mój przyjaciel namówił mnie aby znów bawić sie radyjkiem , bo do tej pory tylko radyjko a mobilu na 19. zaczynam przygodę na nowo od presidenta randiego 3. Pozdrawiam

161BD460
Siema brachu, oby wspomnienia z dawnych lat szybko nabrały wydźwięk z głośnika planowanego Presidenta Lincolna w klubie BD. Powodzenia i działamy dalejUśmiech

Połączony z 18 lipca 2024 21:33:11:
Swoją drogą, ciekawe czy w ogóle dostaniesz znak i czy ten klub jeszcze działa. Byłoby szkoda, bo fajnie prezentuje się strona, widać kiedy pracujesz i jesteś dostępny, masz cluster i możesz logować łączności. Po forum widać, że tutaj nikogo nie ma od lat. Jeśli się okaże lipa, to idziemy do Oscar Sierra, ale musiałbyś kupić coś wstęgowego, Twojego sentymentalnego PresidentaUśmiech

Połączony z 18 lipca 2024 21:34:05:
Swoją drogą, ciekawe czy w ogóle dostaniesz znak i czy ten klub jeszcze działa. Byłoby szkoda, bo fajnie prezentuje się strona, widać kiedy pracujesz i jesteś dostępny, masz cluster i możesz logować łączności. Po forum widać, że tutaj nikogo nie ma od lat. Jeśli się okaże lipa, to idziemy do Oscar Sierra, ale musiałbyś kupić coś wstęgowego, Twojego sentymentalnego PresidentaUśmiech

Połączony z 09 sierpnia 2024 10:18:54:
JAKAŚ LIPA Z TYM KLUBEM, TYLE CZEKAĆ NA ZNAK - PORAŻKA
Edytowane przez 161BD460 dnia 09.08.2024 10:18
CB - 27.280 MHz
PMR - 446.01875 MHz (CH-2)
UHF - 145.500

Przejdź do forum: